Veiligheid vanzelfsprekend op elke bouwlocatie? Certwell maakt kwaliteit zichtbaar in de bouw

Wij bouwen

Samen de schouders eronder werkt een stuk beter als veiligheid vanzelfsprekend is. De Inspectie SZW en de Belastingdienst kijken met je mee, steeds vaker volgt een strikt en bindend oordeel. Voor (onder)aannemers, arbeidskrachten of ZZP’ers zijn de Wet Keten Aansprakelijkheid, de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Wet Aanpak Schijnconstructies heilig. Dat geldt ook voor ons. Met de oplossingen uit de C-Suite van Certwell zit je er meer bovenop, terwijl je er minder mee bezig bent. Een beetje extra lucht en toch een adequate toegangscontrole, waarom niet?

Met de C-Oplossingen van Certwell ben je zeker van het kennis- en certificeringsniveau van werknemers afgezet tegen de functie-eisen. Het risicio op menselijke fouten is geen item meer, elke arbeidsrelatie en toegangslicentie in de keten zijn helder zonder tijdsverslindende controles op papier.

 Voordelen

 Compliance bewaken

 Compliance overzichten

 Toegangscontrole

 Manuren registratie én overzicht

 Paspoort check, ZZP’er/KvK check

Modelovereenkomsten registratie

C-Portfolio

Werknemers stellen hun eigen digitale cv samen als ze hun diploma’s en certificeringen naar Certwell sturen. De truc is vervolgens om deze kwalificaties af te zetten tegen de functiegebonden eisen en privileges. Hiermee is altijd duidelijk wie, waar toegang heeft en waartoe bevoegd is.

C-Register

Alle C-Portfolio’s van de medewerkers, maken samen het C-Register; de oplossing uit de C-Suite die volledige controle en totaal inzicht geeft. Certwell neemt je hiermee het volgende uit handen:

  • Controle: rapportage die duidelijkheid geeft over wie van je werknemers wettelijk en functioneel gezien aan de gestelde eisen voldoet;
  • Manuren registratie: nooit meer handmatig, maar dagelijks/wekelijks/maandelijks automatisch een manurenoverzicht;
  • Toegangscontrole: wie heeft wel of niet toegang tot je bouwplaats? Specifieke functies gelinkt aan door jou ingegeven toegangseisen.

Als de eisen en kwalificaties eenmaal verzameld zijn in het C-Register, is het risico op fouten nihil en de kans op optimaal inzicht bijzonder groot.

C-Paspoort

Met het C-Paspoort kunnen werknemers hun eigen online portfolio bekijken. Hiermee kunnen zij:

  • Hun eigen kwalificaties inzien en deze vervolgens tonen aan de gewenste personen;
  • In- en uitklokken op de bouwplaats (waarna je als werkgever vanzelf een manurenoverzicht ontvangt);
  • Toegang krijgen tot een bouwplaats, míts ze voldoen aan de gestelde eisen passend bij hun functie.

C-Video

Met C-Video kun je werknemers op specifieke momenten een instructie- of veiligheidsvideo sturen. Hier hoeft geen hele organisatie aan vooraf te gaan, je geeft gewoon aan welke video wij voor welke handeling moeten triggeren. Bijvoorbeeld bij het inklokken of als een werknemer voor het eerst een bepaalde machine in gebruik neemt.

C-Assessment

Met C-Assessment kun je random of op basis van een trigger korte vragenlijsten rond laten gaan. Bijvoorbeeld na het bekijken van een video, om er zeker van te zijn dat bepaalde kennis is blijven hangen, voordat de duim omhoog gaat. Het resultaat van de toets is meteen duidelijk en als deze goed is doorlopen kan de werknemer extra credentials in zijn portfolio krijgen.

C-Access

Zijn bepaalde gebieden of handelingen voorbehouden aan een selecte groep mensen binnen de organisatie? Controleer toegang met C-Access. De verschillende functies krijgen hun eigen privileges aantoonbaar met het C-Paspoort. Zijn bepaalde gebieden echt alleen bedoeld voor specifieke personen? Dan is een check op basis van biometrische eigenschappen wellicht een uitkomst. Ofwel, een vingerafdrukscan toevoegen als extra beveiliging is ook mogelijk.