De slimme meter voor je certificeringen! Certwell maakt kwaliteit zichtbaar in de energiesector

Wij werken met energie

Er is een evolutie gaande in de sector en dus ook in het doen en laten van zijn werknemers. Wat is hun plaats temidden van de veranderingen in de markt, de opmars van duurzame energie en de vergrijzing? Het Sectorplan Energieproductie- en Leveringsbedrijven stimuleert werknemers mee te bewegen met de ontwikkelingen. Goed plan natuurlijk. Eigenlijk zou er ook een plan moeten zijn voor de registratie van de toenemende in-, uit- en doorstromingen en het kennis- en certificeringsniveau van elke nieuwe/vernieuwde werknemer. De oplossingen uit de C-Suite van Certwell kunnen je hierbij heel goed dienen. Slimme software oplossingen attenderen je erop als een werknemer bepaalde kwalificaties mist en geven meteen ook aan wat nodig is om het niveau op te krikken.

Met de C-Oplossingen van Certwell match je moeiteloos het aanwezige kennis- en certificeringsniveau met de gestelde eisen per functie.

 Voordelen

 Compliance bewaken

Flexibele rapportages

 Medewerker centraal én verantwoordelijk

C-Portfolio

Het C-Portfolio is een schatkist voor de manager die ervoor moet zorgen dat de reële kwalificaties van werknemers gelijk zijn aan de wettelijke en functionele eisen. Werknemers stellen hun eigen portfolio samen door al hun certificeringen en diploma’s aan Certwell door te geven. Wij koppelen de behaalde papieren aan de gestelde eisen per functie. Dit is vooral handig bij een wisseling van de wacht, een nieuwe functie betekent immers ook nieuwe functie-eisen. Mist er iets, dan is dat meteen duidelijk met het Certwell C-Portfolio.

C-Register

Het C-Register verzamelt alle C-Portfolio’s van je medewerkers. Een essentiële stap eigenlijk, want het register geeft je 24/7 inzicht in de compliance status van je personeel. Je bent altijd op de hoogte van het kennis- en certificeringsniveau afgezet tegen de functie-eisen. Zeker in de grotere organisatie waar het overzicht houden nogal wat check, check en dubbelcheck vraagt, kant het heel wat energie en dus ook tijd schelen.

C-Paspoort

Om hun eigen portfolio in te zien, krijgt elke medewerker een Certwell pas, het zogenoemde C-Paspoort. Met de Certwell app en de QR code achterop de pas hebben zij vervolgens eenvoudig toegang tot hun portfolio. Zo kunnen zij altijd en overal online hun portfolio presenteren, en kun je als werkgever of manager op elk willekeurig moment controles uitoefenen.

 

C-Video

Veiligheidsvideo’s, instructievideo’s of andere soorten video’s, met C-Video stuur je gemakkelijk een korte video naar je medewerkers. Dit kun je random doen, maar je kunt deze ook op basis van triggers versturen, bijvoorbeeld wanneer iemand ergens inklokt of een machine wil starten. Zo geef je nog net dat extra beetje informatie mee op het juiste moment.

C-Assessment

Wil je zeker weten dat je medewerkers de video goed bekijken? Of wil je geen video, maar enkel een korte vragenlijst rondsturen? Dat kan met C-Assessment. Hiermee kun je random of op basis van een trigger korte vragenlijsten rond laten gaan. Het resultaat van de toets is meteen duidelijk en als deze goed is doorlopen kan de werknemer extra credentials in zijn portfolio krijgen.

 

C-Access

Hebben de verschillende functies, hun eigen privileges? Het C-Paspoort kan toegang verlenen tot bepaalde gebieden of handelingen in de organisatie. Je kunt iemand toegang geven als hij bepaalde credentials heeft. Zijn bepaalde gebieden echt alleen bedoeld voor specifieke personen? Dan is een check op basis van biometrische eigenschappen wellicht een uitkomst. Ofwel, een vingerafdrukscan toevoegen als extra beveiliging is ook mogelijk.