Geef overal en op elk moment je elektronische visitekaartje af met het Certwell e-portfolio

C-Portfolio

Voorkom diploma- en/of CV-fraude door al je behaalde opleidingen, diploma’s en certificaten vast te leggen in een Certwell Certificeringspaspoort. Dit online portfolio borgt en verhoogt de waarde van behaalde diploma’s en certificaten zodat je altijd je professionaliteit kan tonen.

In ’t kort: het C-Portfolio:

 Online

 Veilig

 24/7 compliance inzicht

 Gevalideerd

Hoe werkt het?
Al je documenten, zoals certificaten, persoonlijke documenten, VOG, etc. worden in ons online C-Register opgeslagen. Met behulp van de Certwell app en het Certificeringspaspoort de pas waarmee je toegang hebt tot je e-portfolio – heb je 24/7 inzicht in de status van je certificeringen. Wanneer je certificaat verloopt, krijg je daar op tijd een melding van via de app en kun je je examen opnieuw inplannen. Zo blijf je altijd gecertificeerd en heb je altijd een gevalideerd visitekaartje bij de hand.

Certwell hanteert vier statusniveaus van certificaten. Status 0 is dat je enkel schrijft wat je hebt behaald. Wanneer je een afbeelding van het certificaat erbij stopt, behaal je status 1. Stel dat iemand van Certwell dat certificaat ook daadwerkelijk heeft gezien, stroom je verder naar status 2. De volgende en laatste status houdt in dat Certwell je certificaat valideert. Hiermee staat Certwell in voor de echtheid en geldigheid van het certificaat.

Waarom het C-Portfolio?
Met het C-Portfolio geef je aan je werkgever of je klant een visitekaartje af. Hierop is namelijk je compliance zichtbaar: ben je in het bezit van de vereiste certificaten voor je functie?
Wanneer collega’s ook in het bezit zijn van het C-Portfolio, kunnen deze voor de werkgever samen worden opgeslagen in het C-Register. Hierdoor heb je als werkgever in één oogopslag inzicht in de compliance rate van al je medewerkers.

Hoe zit het met de veiligheid?
Veiligheid en bescherming van de gegevens van medewerkers staan bij ons hoog in het vaandel. Niet iedereen heeft daarom toegang tot de gegevens. Met de gegevens van medewerkers in het C-Portfolio wordt door ons niets gedaan.