Altijd een duidelijk overzicht van de compliance van je medewerkers!

C-Register

Flexibilisering van arbeid is gemeengoed geworden en heeft duidelijke voordelen. Er zitten echter ook risico’s aan verbonden, want hoe borg je als bedrijf de kwaliteit van je werknemers? Hoe bewaak je de kwaliteit van je beroepsgroep? En hoe bewaak je je compliance? Het Certwell C-Register biedt hier de oplossingen voor.

In ’t kort: het C-Register:

 Online

 Centraal geregistreerd

Uitgebreide rapportages

 Compliance overzichten

 Efficiënt

Hoe werkt het?
Alle C-Portfolio’s van je medewerkers zijn centraal geregistreerd in ons online Certificeringsregister. Doordat je in dit systeem op elk moment van de dag uitgebreide rapportages kunt inzien, heb je 24/7 inzicht in de compliance van je medewerkers.

Het systeem werkt met functies en eisen. Door in het systeem vast te leggen welke eisen je aan een functie stelt, kun je per medewerker bijhouden of hij aan deze gestelde eisen voldoet.

Waarom het C-Register?
Om de compliance van de medewerkers goed te borgen, kunnen alle certificaten op zowel echtheid als geldigheid bewaakt. Het C-Register geeft daarom op tijd aan wanneer een van de certificaten zal gaan verlopen. Zo houd je zelf tijd over voor andere zaken en wordt de kwaliteit en veiligheid van je personeel toch gewaarborgd. Dit maakt het register efficiënt en kostenbesparend.

Niet alleen personen, maar ook middelen kunnen worden opgenomen in het register. Houd de status van al je benodigde middelen bij met behulp van het M-Register.

Meer informatie >

Hoe zit het met de veiligheid?
Veiligheid en bescherming van de gegevens van medewerkers staan bij ons hoog in het vaandel. Niet iedereen heeft daarom toegang tot de gegevens. Op basis van standaardrollen en -autorisaties hebben alleen daartoe geautoriseerde personen toegang tot bepaalde gegevens in het C-Register. Zo heb je zelf de controle over wie wat mag zien.