Gebruik interactieve video's om je werknemers altijd up-to-date te houden!

C-Video

Het is nu mogelijk om met behulp van een interactieve video je medewerkers op de hoogte te stellen/houden van belangrijke zaken. Zo weet je zeker dat je medewerkers altijd up-to-date zijn van de nieuwste informatie en instructies.

In ’t kort: de C-Video

 Interactief
 Géén internetverbinding nodig
Volledige controle
 Vragenlijsten toevoegen
 Inzicht in gebruikers

Hoe werkt het?
Op basis van een tijdstip of trigger – zoals het betreden van locatie of het starten van een machine – wordt er een interactieve video getoond via de Certwell app. Hiervoor hoeft de medewerker géén verbinding met het internet te hebben. Het is daarnaast mogelijk om de video interactief te maken: met behulp van C-Assessment is er de mogelijkheid om een vragenlijst aan een video te koppelen. Wanneer de medewerker de vragen voldoende heeft beatwoord, kan er vervolgens verantwoord toegang worden verleend. Zo weet je zeker dat je medewerkers altijd op de hoogte zijn van de belangrijke zaken.

Waarom de C-Video?
Een van de vele voordelen is dat je volledige controle hebt over de zichtbaarheid van de video’s. Je bepaalt namelijk zelf wie welke video mag of krijgt te zien. Zo heb je een duidelijk overzicht van alle gebruikers. Daarnaast houd je je medewerkers altijd op de hoogte van de laatste instructies en nieuwtjes.

Hoe zit het met de veiligheid?
Medewerkers kunnen een video te zien krijgen als zij geregistreerd staan in het C-Register. Veiligheid en bescherming van de gegevens in dit systeem staan bij ons hoog in het vaandel. Niet iedereen heeft daarom toegang tot deze gegevens. Op basis van standaardrollen en -autorisaties hebben alleen daartoe geautoriseerde personen toegang het bepaalde gegevens in het register.