Een digitaal visitekaartje dat met je meegroeit

Het lijkt misschien ver gaan, maar waarom niet? Een gevalideerd digitaal visitekaartje waarmee je je rijbewijs, certificaten, diploma’s en andere belangrijke documenten in één keer kunt inzien. En ook op elk gewenst moment kunt presenteren aan een opdrachtgever, werkgever of een geïnteresseerde voorbijganger. Zeker als je werkzaam bent in een branche waar kennis en kunde altijd in ontwikkeling blijft en je je competenties moet blijven oppoetsen, is het slim om er een glimmend presenteerblaadje van te maken.

 De voordelen:

Gevalideerd visitekaartje

24/7 inzicht in je certificeringen

Up-to-date blijven

C-Portfolio

Om te beginnen stel je je eigen online portfolio samen door al je certificaten, diploma’s en andere zinvolle documenten toe te voegen. Certwell valideert behaalde diploma’s en certificaten vervolgens, we controleren op echtheid en geldigheidsduur. Hierbij horen verschillende validatieniveaus:

1. Je geeft aan welk diploma je hebt gehaald en wij controleren dit;
2. Je stuurt ons een kopie/scan van je diploma en wij controleren deze;
3. Je laat je diploma in real life aan ons zien, wij scannen deze voor je in en controleren deze.

 

Een validatie is dus niet zomaar een vinkje, opdrachtgevers of werkgevers weten dit en schatten je portfolio op waarde. Ook bestaat de mogelijkheid om eventuele functies en bijbehorende vereisten toe te laten voegen aan je portfolio. Zo ontstaat een volledig beeld van eigenlijk van alles wat je te bieden hebt

C-Register

Het C-Register is de oplossing van Certwell die alle portfolio’s bundelt. Hier kun je al je ingegeven diploma’s, certificaten en je functieverleden (en heden) inzien en meteen ook delen met geïnteresseerden. Dat is handig en geeft je bovendien de kans om je zo optimaal mogelijk te presenteren.

C-Paspoort

Het C-Paspoort is een persoonsgebonden pas met een unieke QR code op de achterzijde. Deze code scan je met de Certwell app waarna je direct je portfolio kunt inzien. Mocht een certificaat op rood staan, dan weet je dat deze niet meer geldig is en je dus niet meer aan de vereisen voor de functie voldoet. Een uitroepteken wil zeggen dat een bepaald certificaat dreigt te verlopen.