Het Nationale Bouwpaspoort opent deuren! Certwell maakt kwaliteit zichtbaar in de bouw

Ik bouw

Misschien wil je er liever niet mee bezig zijn, met de Wet Keten Aansprakelijkheid, de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Wet Aanpak Schijnconstructies. Maar struisvogelpolitiek schijnt niet te werken en als ZZP’er adopteer je automatisch de wensen en belangen van je opdrachtgevers. En voor een flexibele en professionele ZZP’er halen de meesten hun neus niet op. Met het Nationale Bouwpaspoort van Certwell kun je op elk gewenst moment aantonen dat je de paspoortcontrole doorlopen hebt en bovendien je kwalificaties, KvK nummer en andere gegevens presenteren. Ook kun je je eigen specifieke modelovereenkomst in je portfolio verwerken en delen met je opdrachtgever.

 Voordelen

 Compliance bewaken

 24/7 inzicht in je certificeringen

 KvK check, paspoort check

Modelovereenkomst inzichtelijk

C-Portfolio

Om te beginnen creëer je je eigen online portfolio, inclusief behaalde certificaten, diploma’s, arbeidsverleden en andere zinvolle gegevens. Je paspoort en KvK inschrijving controleert Certwell vervolgens meteen. Deze controle is geen schijnvertoning, het levert je een officieel, geldig document op met validatie van deze documenten. Hiermee kun je als ZZP’er direct op bouwplaatsen aantonen dat je werkgerechtigd bent in Nederland en dat je officieel staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast kun je gemakkelijk je modelovereenkomst in je portfolio verwerken en zo afspraken maken over je arbeidsrelatie.

C-Register

Je online portfolio kun je inzien met de inloggegevens die je krijgt na het aanmaken van Bouwpaspoort. Je zit dan in het C-Register, waar we al je kwalificaties bundelen en waar we nuttige verbanden leggen om alle C-Portfolio’s up-to-date te houden. Zo zie je het meteen als een bepaald certificaat of diploma dreigt te verlopen en adviseren we over het verlengen ervan.

C-Paspoort

Je ontvangt je Bouwpaspoort in de vorm van een pas. Deze neem je makkelijk overal mee naartoe en met de QR code op de achterzijde en de Certwell app kun je makkelijk je online portfolio inzien. Het handige hiervan is dat je op elk moment van de dag online je compliance, paspoort check en KvK check kunt laten zien.