De slimme meter voor je certificeringen! Certwell maakt kwaliteit zichtbaar in de energiesector

Ik werk met energie

ZZP’er zijn in de energiesector vraagt de laatste jaren nogal wat aanpassingsvermogen. Het Sectorplan Energieproductie- en Leveringsbedrijven stimuleert werknemers mee te bewegen met de ontwikkelingen, maar de ZZP’er moet het een beetje zelf bedenken. Om flexibel te kunnen inspringen op de wensen van opdrachtgevers, moet je van goeden huize komen. En om opdrachtgevers een goed beeld van dat huis te geven, biedt Certwell de oplossingen uit de C-Suite. Hiermee creëer je een persoonlijk online portfolio waarin je al je competenties, behaalde diploma’s en certificaten bundelt.

 Voordelen

 Compliance bewaken

 24/7 inzicht in je certificeringen

 Compliance inzicht

 Rollen en eisen koppelen

C-Portfolio

Je creëert je eigen online portfolio met het invoeren van al je certificeringen, diploma’s en andere (relevante) documenten. Als je dit zo volledig mogelijk doet, profiteer je optimaal van de voordelen van het C-Portfolio. Ook de eisen die je functie als ZZP’er aan je stelt nemen we op in het portfolio. Zo weet je altijd of je nog up-to-date bent volgens de laatste wet- en regelgeving en branche-eisen.

C-Register

Na het creëren van het C-Portfolio ontvang je inloggegevens van Certwell voor toegang tot het C-Register. In het register bundelen we al je kwalificaties en leggen we nuttige verbanden zodat alle C-Portfolio’s up-to-date blijven. Daar zie je meteen of je kwalificaties nog in orde zijn, of dat een bepaald certificaat of diploma misschien dreigt te verlopen. Certwell geeft ook advies over het verlengen of vernieuwen van certificaten.

C-Paspoort

Het C-Portfolio kun je niet alleen inzien door in te loggen in het C-Register, om 24/7 overzicht te bieden geven we je ook een C-Paspoort. Met de Certwell app en de QR code op de achterzijde, sta je meteen oog in oog met je online portfolio. Met Certwell kun jij dan ook altijd en overal je compliance status en zinvolle gegevens zelf bijhouden en presenteren aan potentiële opdrachtgevers.