Je persoonlijke digitale
bijsluiter, zonder bijwerkingen
Certwell maakt kwaliteit zichtbaar in de farmacie

Ik werk in de farmacie

De farmaceutische industrie schat deugden als veiligheid en nauwkeurigheid op waarde, het werken met geneesmiddelen mag uiteraard nooit nonchalant gebeuren. Om als ZZP’er de juiste boodschap richting opdrachtgevers af te geven, zorg je ervoor dat je certificeringen en andere kwalificaties up-to-date zijn. Werkinstructies en richtlijnen neem je zorgvuldig in je op en het zou fijn zijn als elke (potentiële) opdrachtgever het geheel aan prestaties makkelijk zou kunnen inzien. De oplossingen uit de C-Suite van Certwell geven je als ZZP’er een digitaal visitekaartje dat altijd meebeweegt met veranderde functie-eisen, afgezet tegen je ingevoerde kwaliteiten als zelfstandige. Opdrachtgevers krijgen van Certwell zekerheid dat ingevoerde certificaten en andere diploma’s geldig zijn, waardoor je als ZZP’er 24/7 een professioneel en betrouwbaar beeld van jezelf kunt geven.

 Voordelen

24/7 inzicht in je certificeringen

Compliance inzicht

 Rollen en eisen koppelen

C-Portfolio

Je creëert je eigen online portfolio, en borgt hierin al je certificaten, diploma’s, werkinstructies en andere (relevante) documenten. Denk bijvoorbeeld ook aan de modelovereenkomst waarmee je afspraken maakt met je opdrachtgever over jullie arbeidsrelatie. Vervolgens heb je de mogelijkheid om je rol(len) te definiëren en hieraan eisen te koppelen. Het systeem checkt of je met je certificaten aan deze eisen voldoet en dus voldoende gecertificeerd bent voor je functie. Hierdoor heb je altijd een direct overzicht van de status van je certificeringen.

C-Register

Je portfolio slaan we op in het zogenoemde C-Register. Dit is een register waarin je kunt zien welke certificaten, documenten, rollen en eisen er zijn opgeslagen in je portfolio. Hier kun je op elk gewenst moment terecht voor een statusoverzicht.

 

C-Paspoort

Met de Certwell app en het C-Paspoort kun je ook met je mobiel het online portfolio opvragen. Zo kun je 24/7 de status van je certificeringen inzien, eventuele richtlijnen nalezen en opdrachtgevers bovendien laten meegenieten van je profiel als ZZP’er. Daarnaast geven wij je via deze app een seintje als je certificaat dreigt te verlopen, waardoor je altijd spic en span voor de dag komt.