Fruithapje in de ene hand, je digitale portfolio in de andere? Certwell maakt kwaliteit zichtbaar in de kinderopvang

Ik ben gastouder

Als gastouder zijn rust, reinheid en rumour misschien heel bekend en digitale compliance wellicht wat minder. De grap is dat het laatste, het eerste makkelijker maakt. Je ontkomt namelijk niet aan het behalen van bepaalde certificaten, zoals een EHBO diploma en een diploma Gastouder. Om ouders te verzekeren van je professionaliteit en persoonlijkheid kan het digitale C-Paspoort van Certwell je heel goed dienen. Hiermee presenteer je op elk gewenst moment namelijk je kwalificaties en laat daarmee meteen zien dat je je zaakjes op orde hebt.

 Voordelen

Compliance overzicht

 Inzicht in je certificeringen

C-Portfolio

Om te beginnen creëer je eigen online portfolio door relevante certificaten, diploma’s, documenten en je arbeidsverleden in te geven. Daarnaast kun je de rol Gastouder aanmaken en de door de overheid gestelde eisen hieraan koppelen. Het Certwell systeem checkt meteen of je aan de gestelde eisen voldoet en of je dus voldoende gekwalificeerd bent. Mocht dat niet zo zijn, dan geven we advies over te behalen certificaten of het vernieuwen/verlengen ervan.

C-Register

Bij het aanmaken van je C-Portfolio ontvang je inloggegevens voor het Certwell C-Register. In dit register is je portfolio opgeslagen en kun je online de status van al je certificaten, documenten, rollen en eisen vinden.

C-Paspoort

Het C-Paspoort is een persoonsgebonden pas met (unieke) QR code. In het leven geroepen om 24/7 inzicht makkelijk mogelijk te maken. Met de Certwell app op je mobiel, scan je de QR code op je C-Paspoort en kun je de status van je portfolio meteen bekijken. Verlopen certificaten zijn rood gemarkeerd en certificaten die dreigen te verlopen zijn voorzien van een uitroepteken. Is alles mooi afgevinkt, dan kun je eventuele geïnteresseerde ouders naast een kopje koffie dus een glimmende status presenteren.