Het nieuwste lassersgereedschap: het digitale portfolio Certwell maakt kwaliteit zichtbaar in de lasindustrie

Ik ben lasser

Van lassen weten we weinig, maar we hebben wel begrepen dat het niet alleen om de buitenkant draait. Hoe een constructie in elkaar steekt en hoe de verbinding eruit ziet, zegt veel over jouw kwaliteiten als zelfstandige lasser. Als je een beetje goed voor de dag wil komen, zijn lasserskwalificaties (LK) en lasmethodekwalificaties (LMK) belangrijk. En ben je werkzaam in de dranken-, voedsel- en farmaceutische industrie, dan heb je te maken met de Hygienic Design Norms.

 Voordelen

Compliance overzicht

24/7 inzicht in je certificeringen

 Rollen en eisen/normen koppelen

C-Portfolio

Om (nieuwe) opdrachtgevers een mooi én gefundeerd beeld van je kennis en kunde te geven, is er het C-Portfolio van Certwell. Al je certificeringen, diploma’s en andere kwalificaties, zetten we in je digitale portfolio af tegen de functie-, branche- en wettelijke eisen. Je ziet na inloggen in één oogopslag of je nog voldoet aan de eisen. Mocht er iets missen, dan krijg je hiervan automatisch een melding. Ook kunnen we adviseren over het vernieuwen of verlengen van certificaten.

C-Register

Het Certwell C-Register bundelt alle C-Portfolio’s en geeft je online toegang met de ontvangen inloggegevens. Hier kun je je hele portfolio vluchtig of uitgebreid bekijken. Zijn al je certificaten nog in orde? Wat kun je doen om jezelf als ZZP’er nog beter te presenteren? Al je gegevens zijn uiteraard beschermd en uitsluitend door jou zelf in te zien.

C-Paspoort

Een andere manier om je C-Portfolio in te zien, is via het C-Paspoort. Met de Certwell app op je mobiel scan je de QR code op de achterzijde van je pas en heb je meteen toegang. Zo kun je 24/7 je status als zelfstandig lasser checken. Rood gemarkeerde certificaten zijn verlopen en certificaten die dreigen te verlopen herken je aan het uitroepteken. Het staat je natuurlijk ook vrij om je optimaal ingerichte C-Portfolio te presenteren aan (potentiële) opdrachtgevers.