Je digitale portfolio opent deuren sneller Certwell maakt kwaliteit zichtbaar in de logistiek

Ik werk in de logistiek

Als ZZP’er in de logistieke wereld kun je niet blijven varen op ervaring alleen, met het hoofd in de toekomst houd je het hoofd boven water. De voortdurende ontwikkelingen zijn branche eigen en de wet- en regelgeving lijkt ook altijd mee te bewegen. Opdrachtgevers hechten veel waarde aan goede registratie in de logistieke keten, soepele douanecontroles en flexibiliteit in modaliteiten. Alles om logistieke lijnen optimaal te stroomlijnen. Als zelfstandige logistieke medewerker kun je (potentiële) opdrachtgevers een professioneel digitaal portfolio bieden, waarmee je flexibel en altijd bij de tijd bent.

 Voordelen

24/7 compliance overzicht

 Al je documenten bij de hand

 Blijf up-to-date

C-Portfolio

Je stelt je eigen online C-Portfolio samen met hierin al je behaalde certificeringen, diploma’s, rijbewijzen en andere (relevante) documenten. Deze koppel je vervolgens aan je rollen (functies), waardoor je in één oogopslag duidelijk hebt of je voldoende onderbouwd bent voor de ingegeven functie. Is je C-Portfolio compleet en helemaal op niveau, dan is het een goed idee om deze aan (potentiële) opdrachtgevers te laten zien.

C-Register

Het Certwell C-Register bundelt alle C-Portfolio’s en geeft je online toegang met de ontvangen inloggegevens. Hier kun je je portfolio bekijken en controleren of je certificaten bijvoorbeeld nog in orde zijn. Hoe kun je je met het C-Portfolio eventueel onderscheiden van andere ZZP´ers? Al je gegevens zijn uiteraard beschermd en uitsluitend door jou zelf in te zien.

C-Paspoort

Een andere weg naar je C-Portfolio, is via het C-Paspoort. Met de Certwell app op je mobiel scan je de QR code op de achterzijde van je pas en heb je meteen toegang. Zo kun je 24/7 je status als logistiek medewerker checken. Rood gemarkeerde certificaten zijn verlopen en certificaten die dreigen te verlopen herken je aan het uitroepteken. Certwell adviseert vervolgens over het vernieuwen of verlengen van certificaten.