Minder registratie en controle, meer ruimte voor zorg Certwell maakt kwaliteit zichtbaar in de zorg

Ik zorg

Als ZZP’er in de zorgsector heb je dagelijks waarschijnlijk voldoende registratie handelingen in de planning staan. Het volgen van richtlijnen en gedragscodes is in de zorg een belangrijke en meteen ook tijdsrovende taak. De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) houdt toezicht op de naleving van de wet- en regelgeving op basis van de Gezondheidswet. Met reden uiteraard. Maar soms zou je de balans misschien het liefst ietsje meer zien doorslaan richting zorg. Met het C-Portfolio van Certwell creëer je een online profiel, en verzamel je direct belangrijke documenten als relevante gedragscodes en richtlijnen. Zo dring je eerder door tot de kern van de zaak en kun je veel tijd en energie besparen. Je kunt zelf 24/7 je status inzien en deze ook presenteren aan opdrachtgevers.

 Voordelen

Compliance inzicht

Rollen en eisen koppelen

 Richtlijnen en gedragscodes opslaan

C-Portfolio

Je creëert je eigen C-Portfolio met het insturen van al je certificaten en behaalde diploma’s. Maar ook belangrijke richtlijnen en/of gedragscodes, hoe vollediger hoe beter. Vervolgens geef je zelf ook de functie-eisen door, waarna het Certwell systeem controleert of je kwalificaties voldoende zijn voor de ingegeven eisen. Zo heb je een gevalideerd digitaal visitekaartje en handige informatiebron 24/7 bij de hand.

C-Register

Bij het aanmaken van je C-Portfolio ontvang je inloggegevens voor het Certwell C-Register. In dit register is je portfolio opgeslagen en kun je online de status van al je certificaten, documenten, rollen en eisen vinden. Even de richtlijnen erop naslaan of de status van je certificeringen controleren, het is allemaal in een handomdraai te doen.

C-Paspoort

Het C-Paspoort is een persoonsgebonden pas met (unieke) QR code. In het leven geroepen om 24/7 inzicht makkelijk mogelijk te maken. Met de Certwell app op je mobiel, scan je de QR code op je C-Paspoort en kun je de status van je portfolio meteen bekijken. Verlopen certificaten zijn rood gemarkeerd en certificaten die dreigen te verlopen zijn voorzien van een uitroepteken.